|
|
Dabar yra 2010 Rgs 07, 04:08
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Mint Royale
wonder underground
|
 [MANGA] Hellsing
Hellsingヘルシング {-Anime apžvalga čia-}{-OVA apžvalga čia-} Žanras: Horror, Action, Supernatural, Seinen Mangaka: Kouta Hirano Leidėjas: Shounengahosha Leidimo metai: 1997 – 2008 Apimtis: 10 vol. WikipediaAnime News NetworkTurinys: Ramų gyvenimą gyvenantys piliečiai net neįsivaizduoja, kad tai, apie ką kadaise rašė Bremas Stokeris, iš tiesų egzistuoja. Didžiojoje Britanijoje, už vampyrų ir kitų nešventų, nežmogiškų, visuomenei grėsmę keliančių būtybių naikinimą atsakinga Hellsing karinė organizacija, kurios galva – legendinio van Helsingo proanūkė Integra. Kartu su karalienės palaiminimu, puikiai paruoštais kariais, triumfo korta vampyru Alucard (=Dracula) ir neseniai prisijungusia jo nauja auka Seras, tenka pradėti kovą ne tik su agresyviai besielgiančiomis kitų šalių religiją ginančiomis organizacijomis, bet dar ir pradėti tiesioginį karą su tarsi iš niekur iš naujo atsiradusiais naciais.    Me thinks: Asmeniškai mano pati mėgstamiausia manga. Visiškai skiriasi nuo kadaise buvusio labai netobulo anime, veikėjai originalūs (nepaisant Alukardo ir Vash Stampede panašumų  ”) o pats veiksmas nenuspėjamas ir labai įtemptas. Panaudota labai daug labai skirtingų šaltinių, o vietomis lengvas humoras prikausto dėmesį. Bet kas man čia labiausiai patiko, kad nėra skirstymo į gerus ir blogus  visi vienodai blogi, atstovaujantys savo asmeniniams interesams ir įsitikinimams.
Paskutinį kartą redagavo Mint Royale 2008 Spa 02, 22:12. Iš viso redaguota 3 kartus.
|
| 2007 Lap 13, 17:57 |
|
 |
|
Hellsing_lover
|
 Re: [MANGA] Hellsing
Neįtikėtina manga! Labai patinka K.Hirano piešimo stilius. Na ir žinoma pats Alucard'as, tai geriausias Pati mylimiausia mano manga
|
| 2008 Vas 17, 23:00 |
|
 |
|
Vitali
Užsiregistravo: 2009 Sau 30, 21:07 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Siandien tik nusipirkau ^.^ perskaiciau. tai labai patiko. Nekentaruju sulaukti tesinio. Tikiuosi "Obuolys" manes nenuvis (kaip dazniausiai buna) Sudejau visas viltis is sita Fantastiska manga.
_________________ 私はあなたにバナナの皮で滑る以上秋、希望と死ぬ^.^ ( ジョークxD)
Žmonės kurie yra kitokie...jie atsumti...bet juk jie vistiek žmonės, todėl aš deduosi prie jų
Feed Me!
|
| 2009 Vas 07, 21:02 |
|
 |
|
Junjou Realist
|
nzn, as labiau laukiu kol iseis 4 ova. manga kazkaip mane nevisai domina... bet as nesakau kad ji neidomi, viena is geriausiu^^
| 2009 Vas 07, 22:40 |
|
 |
|
rycka
Užsiregistravo: 2008 Lie 05, 17:34 Pranešimai: 204 Miestas: Vilkija
|
kad jau ir 5 ova isejus yra... na o manga tai visai idomi, nors ir nemegstu skaityt knygu, bet va sita prisiverciau paskaityt kai lietuviskai isejo. db teks laukti kol isleis daugiau.
| 2009 Vas 07, 23:42 |
|
 |
|
Junjou Realist
|
labai sunkus darbas, kantriai laukti, todel lietuvoj neperku mangas
| 2009 Vas 07, 23:55 |
|
 |
|
arisa
|
Istorija idomi, ypac kai kartais pasitaiko humoro, piesimas geras isskyrus tai ,kad kartais nosys tos is sono buna keistai ilgos ir norisi jas nukirpti su zirklem  , ir tos kojos daznai buna stebetinai per ilgos  , bet seip man patinka, abi dalis turiu, bet trecia jau turejo seniai iseti, gal jau toliau neleis? Tikiuosi nenustos leisti hellsingo kaip ir bizenghasto (nes bizenghasto antra dali jau seniai tureji isleisti  ).Tai va .gif) .
| 2009 Lie 22, 21:23 |
|
 |
|
Ulquiorra Schiffer™
Užsiregistravo: 2009 Sau 10, 19:44 Pranešimai: 1508 Miestas: Nightmare
|
Sykį jau turėjau šią mangą parsisiuntus, bet perskaičius du tomus ir kažkaip mečiau, ne ta nuotaika gal buvo? Dabar vėl parsisiunčiau. Labai jau įdomu, kas ten toliau vyksta. Ypač patiko "The Dawn". Šiuos šešis skyrius tris kartus perskaičiau :3 Ir ar tik man atrodo ar Kouta Hirano išprotėjęs?  Bet rimtai... kai kurie jo komentarai... švelniai tarian kvepia psichizmu.
|
| 2009 Rgp 17, 13:47 |
|
 |
|
Mint Royale
wonder underground
|
jis tik otakas iki kaulu smegenu su visais mangaka profesijos imanomais negalavimais xD
| 2009 Rgp 18, 05:21 |
|
 |
|
Ulquiorra Schiffer™
Užsiregistravo: 2009 Sau 10, 19:44 Pranešimai: 1508 Miestas: Nightmare
|
Gerai pasakyta, negalavimais. Beje, ar ši manga leidžiama ar jau nebe? niekaip nesuprantu nes vieni sako, kad jau baigėsi, kiti, kad vis dar leidžia 
|
| 2009 Rgp 18, 12:56 |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
|
|
 |