Da Capo S.S.

Anime apžvalgos bei komentarai.

Moderatoriai: svajone, Mint Royale

Kaip vertinate šį anime?

5 - Nerealu, Fantastika, Puiku
0
Balsų nėra
4 - Gerai, Verta pažiūrėti
0
Balsų nėra
3 - Normaliai, Vidutiniškai
1
100%
2 - Būna ir geriau
0
Balsų nėra
1 - Neverta dėmesio
0
Balsų nėra

Viso balsų : 1

Da Capo S.S.

Standartinė marvis » 2008 Vas 08, 04:02

Pavadinimas: Da Capo Second Season, Da Capo Second Story, D.C.S.S.
Trukmė: 26 TV serijos po 24 min.
Žanras: Drama, Harem, Love/Romance, School Life, Magic
Išleidimo metai: 2005 07 03 - 2005 12 25
Studija: CIRCUS, feel, Ganges
Nuorodos į Da Capo ir į Da Capo II. apžvalgas
AniDB
AnimeNfo
Paveikslėlis

Istorija:
Po pirmojo sezono įvykių praėjo 2 metai, tiek pat laiko nežydi stebuklingosios Hatsunejima vyšnios. Visų gyvenimai jau aprimę, dabar Junichi yra Kazami akademijos abiturientas, jam padeda visi jo draugai. Tačiau, vieną lietingą dieną į Hatsunejimą užklysta mergina, vardu Asia. Ji atsiduria prie Junichi durų ieškodama Sakuros Yoshino močiutės, kad galėtų iš jos pasisemti žinių apie magiją, norėdama visiems suteikti laimę. Deja, močiutė Yoshino jau senai nebegyva, bet Junichi užsimena, kad ji buvo jo močiutė ir Asia apsidžiaugia net ir vienintele magija, ką moka Junichi - saldumynų gamyba. Nors bėgant laikui ji tai ir sužino, nusprendžia tęsti magijos paieškas saloje, kas visiems į galvas įneša šiokio tokio chaoso dėl įvykių prieš 2 metus... O dar prie viso to prisideda Kazami akademijos nusamdyta nauja medicinos sesuo...

Nuomonė:
Kadangi nuomonė mano, tai aš drąsiai ir išdrįsiu pasakyt: be šio papildymo pirmasis sezonas yra niekas! :cheer: kas matėt pirmąjį sezoną, šitas yra tiesiog privalomas, ypač jei nepatiko, po šio sezono viskas keičiasi, na o tiems kuriems patiko (tokiems kaip aš :roll: ) tai tik atsiloškite ir mėgaukitės antruoju šios tragiškos meilės istorijos sezonu ;)

Siunčiamės:
Animesuki
Linkomanija.net
torrent.lt

Screenshots:
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Pro mūsų langus jau vienatvė žvalgosi juodu liūdnu paukščiu... Sunkėja debesys ir delnas gniaužiasi į žodį „nekenčiu“...
熱中 愛している
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
marvis
γνοθι σαυτον

Grįžti į Anime apžvalgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias