|
|
Dabar yra 2010 Rgs 07, 04:07
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Mplius
Pašalietis...
Užsiregistravo: 2007 Rgp 22, 21:20 Pranešimai: 2820 Miestas: Kaunas/Klaipėda
|
 Wolf's Rain
Pavadinimas: Wolf's Rain Trukmė: 30 serijų (26 TV + 4 OVA) Žanras: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Mystery, Science Fiction, Seinen, Supernatural Transliacija: 2006-10-03 - 2007-06-27 Studija: BONES, Bandai Visual AnimeZonaAnimeNfoANNAniDBWikipedia Istorija Viskas vyksta post-apokaliptiniame pasaulyje, kur didžioji dalis pasaulio jau mirusi, ar miršta. Dauguma žmonių gyvena skurde, didžioji dalis gyvūnų rūšių išnykusi, įskaitant ir vilkus - bent taip mano žmonės. Žmonės nė nenutuokia, kad vilkai geba įgauti žmogaus pavidalą ir gyvena tarp jų, vis labiau tampantys panašūs į žmones, nei į gyvūnus. Pagal legendinę „Mėnulio knygą“ (Book of the Moon), artėjant pasaulio pabaigai, vilkai atves pasaulį į Rojų. Dauguma žmonių nebetiki šia legenda, nes mano, jog vilkai išnykę prieš 200 metų. Istoriją pradeda keturi vilkai, tarpusavyje turintys mažai bendra. Kiba - mistiškas, daugiau ar mažiau grupelės lyderis, pagal savo instinktus ieškantis Rojaus, Tsume - šaltas, šiurkštus, bei pasitikintis savimi, Hige - ramus maisto mylėtojas ir Toboe - jauniausias grupelėje, naivus bei visuose matantis kažką gera. Visi keturi vilkai leidžiasi į kelionę, ieškodami Rojaus. Žinoma, kyla tarpusavio nesutarimų, nes visi veikėjai turi savitus tikslus, idėjas, charakterius, tačiau istorijos eigoje grupelė pradeda pasitikėti vieni kitais ir tampa panašesni į tikrą vilkų gaują. Ieškant Rojaus, atsiranda daugybė naujų veikėjų, istorija tikrai nenuobodi. Animacija labai graži. Nepaprastas OST, vienas geriausių, kokius esu klausęs, dauguma dainų angliškos. Taip pat, vienas iš pliusų tai, kad šitame anime padarytas neblogas angliškas garso dubliažas, kas kiek neįprasta, nes paprastai būna malonu žiūrėti tik japonišką įgarsinimą. Šiame anime rasite tiek veiksmo, tiek Psychologic/Mystic dalykėlių, tiek sci-fi. Rekomenduočiau anime bet kam, tikrai nesigailėsit, man šitas anime paliko labai gilų įspūdį. Nuorodos: Fanų tinklapis http://www.radish-spirit.com/rakuenFanų tinklapis http://www.jwsanime.com/R/R.htmlĮdomus straipsnelis http://animetraveller.blogspot.com/2006 ... -rain.htmlScreenshot'ai:      
_________________ MAL | deviantART
|
| 2007 Rgs 14, 19:33 |
|
 |
|
Baa.
Užsiregistravo: 2007 Rgp 30, 19:20 Pranešimai: 53 Miestas: Šiauliai
|
 Re: Wolf's Rain
Man Wolf's Rain taip pat paliko gilų įspūdį  . Aplamai man vos keli anime yra įdomesni už šitą. Be abejo, tai gražaus piešimo, įdomios istorijos ir personažų nuopelnas.
|
| 2007 Rgs 15, 18:41 |
|
 |
|
TenShi
|
Seniai matytas gan , neistrigo kazkaip atminty 
|
| 2007 Rgs 15, 19:07 |
|
 |
|
kakava
Užsiregistravo: 2007 Rgp 24, 17:58 Pranešimai: 3471 Miestas: kaunas
|
sugebejau pirmas 15 seriju gauti angliskai titruotas ir angliskai ygarsintas. labiausiai prajuokines dalykas tas, kad titrai nuo ygarsinimo skiriasi.. ydomu klausant vieno skaityti kitaka..  ir dargi kuomet net tokia anglu kalbos neismanele kaip as, titruose randa DAUGYBE klaidu.. o pats ygarsinimas.. keistai ziuret anime angliskai.. netenka dalies yspudzio..
_________________ ... nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau tiesiog mylisi ... http://zusodas.mybrute.com
|
| 2007 Spa 23, 20:16 |
|
 |
|
SoMe
Multi Persona
Užsiregistravo: 2007 Rgs 16, 17:59 Pranešimai: 1335 Miestas: Klaipėda
|
Pritariu kakavai.  keista žiūrėti anime įgarsinta angliškai. P.S. Mačiau anime įgarsinta Vokiškai... galit išsivaizduot kaip skamba...(Machen,Malen,Balen, ir t.t. ) 
| 2007 Spa 23, 20:54 |
|
 |
|
Fai
|
Njo, gana geras dalykas buvo. Gaila tik va kad teko aniem iš eilės keturis(?) recap epizodus padaryt. Šeip patiko tamsi atmosfera bei visa post-apokaliptinio pasaulio idėja
_________________ Fai's Anime list
|
| 2007 Spa 25, 17:58 |
|
 |
|
kakava
Užsiregistravo: 2007 Rgp 24, 17:58 Pranešimai: 3471 Miestas: kaunas
|
muzika angliska, ygarsinimas taipogi. uzrasai paciam anime buvo rusiski kazkodel (ant buteliu etikeciu, dar zemelappyje vienoj vietoj uzmaciau.. ) ir todel kazkaip nelabai animistiskai atrode.. bet susiziurejo gerai. ir pabaiga patiko.. toks labai skanus anime.. dabar gailiuosi, kad tiek ilgai dulkes stalciuj rinko, kol sumasciau zet ar ne.. 
_________________ ... nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau tiesiog mylisi ... http://zusodas.mybrute.com
|
| 2007 Spa 31, 14:14 |
|
 |
|
Mplius
Pašalietis...
|
Angliškas įgarsinimas nuo titrų skiriasi, nes titrai skirti japoniškam įgarsinimui ir yra fansub  Plius darant dubliažus, dažnai keičiamos prasmės ar timing'as, kad labiau pritiktų prie lūpų.
|
| 2007 Spa 31, 16:36 |
|
 |
|
SoMe
Multi Persona
Užsiregistravo: 2007 Rgs 16, 17:59 Pranešimai: 1335 Miestas: Klaipėda
|
bet vis dėl to Japanese audio man best... kažkaip english skamba vistiek nenaturaliai... pripratau prie japanese balsų 
| 2007 Lap 02, 17:24 |
|
 |
|
Mplius
Pašalietis...
|
Na, tai buvo vienas pirmųjų mano anime ir kol kas vienintelis, kurį žiūrėjau angliškai  Kažkaip norėjosi kalbą pasitobulinti 
|
| 2007 Lap 02, 17:30 |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
|
|
 |