You are my Girlfriend

Žanras: Comedy, Romance, School Life, Shoujo
Mangaka: Minami Maki
Apimtis: 1 tomas (oneshot)
MangaFox
Baka-Updates
ISTORIJA:
Kimi wa Girfriend apie merginą vardu Hatsune, kuri iš pradžių gali pasirodyti storžieviška ir nemandagi, bet iš tiesų ji labai geros širdies, tik turi labai blogą įprotį kalbėti visiškai priešingai, nei galvoja. Hatsune augo penkių brolių apsuptyje ir niekada neturėjo draugų .
Viskas pasikeičia, kai ji įstoja į Merginų klubą (Maidens Club), kurio prezidentas ir vienintelis narys Kirie, berniukas užaugęs tarp seserų ir kartais labiau moteriškas, nei kai kurios mergaitės. Jis - visiška Hatsune priešingybė. Bet ir Kirie turi vieną labai blogą įprotį - jei mergina prieina arčiau nei per pusę metro, jis negali susilaikyti nesutvarkęs jos išvaizdos (galbut todel jį visi vadina gėjumi). Taigi nuo jų susitikimo klubas turi jau du aktyvius narius, kuriems teks ištvert daug visokių išbandymų, kurie labai pralinksmins skaitytoją.
MANO NUOMONĖ:
Labai linksma ir romantiška istorija, kuri sugeba atgaivint šiltą jausmą viduje ir sujaudint iki širdies gelmių. Gera juoko dozė nedidėle apimtyje (tik vienas tomas!). Puikiai atsklesti pagrindinių herojų asmenybės, dailus piešimas, graži pabaiga.
Nu ir palieku šiokią tokią intrigėlę. Ką gi reiškia pavadinimas:
'You are my "girl" friend' ar 'You are my girlfriend' ?
('Tu esi mano draugė' ar 'Tu esi mano mergina')?

) Tikrai buvo verta skaityt.